Uitzonderlijke actie: -20% op de hele collectie!

Alle producten zijn ontworpen en vervaardigd volgens strenge normen en dragen een aanvullende garantie over uw wettelijke rechten met betrekking tot alle fabricagefouten.

Product Reeks Huishoudelijke
Installaties
Niet- Huishoudelijke
Installaties
Sanitair Producten 1 Jaar
Accessoires, Baden, Douche schermen & Douche Cabines 25 Jaar
Douche Kranen, Douchebakken, Radiatoren, Kranen en afvoeren 10 Jaar
Meubelen 10 Jaar
Toilet Seats 2 Jaar

 

 

In het geval van mogelijke problemen bij producten, en op voorwaarde dat u de goederen bij ons heeft aangekocht, kan u met ons contact opnemen via ons contactformulier om de garantieprocedure te starten. Aan de hand van uw feedback zullen wij de fabrikant contacteren en zullen zij ons kunnen adviseren of de situatieschets te wijten is aan een productiefout of aan een foutieve installatie. Als het probleem te wijten is aan een productiefout zal de fabrikant direct het foutieve product inwisselen met een nieuw product.

Onze Garantie

De fabrikant zal vervangen naar eigen goeddunken, gedeeltelijk of geheel, een product dat defect is in werking of materiaal (indien het exacte product niet langer beschikbaar is, zal de fabrikant het dichtstbijzijnde gelijkwaardig product in de plaats voorzien). Om gedekt te worden door garantie, moeten alle producten in overeenstemming met de instructies geïnstalleerd zijn. De producten moeten via een officiële verdeler van deze merken aangekocht zijn en geïnstalleerd in het land van aankoop. De garantie op de producten geldt voor de oorspronkelijke koper of eindgebruiker en is niet overdraagbaar naar een andere persoon. De garantie gaat in op de datum van aankoop. Showroommodellen vallen niet onder de garantie. De garantie geldt niet voor schade tijdens de montage, accidentele of opzettelijke schade, oneigenlijk gebruik of nalatigheid, algemene slijtage (bijvoorbeeld scharnieren, elektrische componenten, waaronder gloeilampen & dompelaars, stortbak fittingen, spoelknop en flush platen, keramische binnenwerken en douche slangen zijn items die moeten periodiek worden vervangen, of verbruining van spiegels, of het breken van spiegels), schade als gevolg van slechte installatie of onderhoud of gevolgschade. Douche slangen, kranen, keramische binnenwerken en elektrische verwarming kits hebben een garantie van een jaar. Voorzichtigheid is geboden in gebieden met hard water om ervoor te zorgen dat de keramische binnenwerken regelmatig worden schoongemaakt. Bewaar een kopie van uw originele factuur of ontvangstbewijs zodat u ernaar kan verwijzen in het geval van een claim. Onze garantie is een aanvulling op uw wettelijke rechten, en heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT